Onze Honing

Sinds 2015 bieden we onderdak aan een aantal bijenvolken in de boomgaard. Onze Imker Liesbeth heeft ons ondertussen veel geleerd over de fascinerende wereld van de bijen.

Wist U dat er 350 soorten bijen voorkomen in Nederland? Hoe belangrijk bijen zijn voor onze dagelijkse voedselvoorziening?en dat veel bijensoorten dreigen te verdwijnen….

Als tuin-en natuurliefhebbers hebben we besloten om onze tuin te verrijken met veel dracht-planten die voor een groot deel de voedselbron zijn voor de bijen en de basis vormen van de smaak van onze heerlijke honing!

Onze Imker vertelt er graag en aanstekelijk over in combinatie met uw tuinbezoek.

Info over de mogelijkheden:
warwinckel@gmail.com of bel met 06-51272411

OPEN TUINDAGEN

zondag 3 mei , zondag 7 juni, zondag 5 juli , zondag 2 augustus en zondag 6 september van 11.00 tot 16.00 uur

Ontdek de mogelijkheden bij Warwinckel

The making of

Eten & Drinken

Tuinimpressies

OPEN
TUINDAGEN

Welkom in ‘t Tuinhuys

In ‘t Tuinhuys van de Warwinckel is het altijd goed toeven. De oude schuur onderging een complete metamorfose, waar vrienden en bezoekers een warm welkom en gastvrije ontvangst wacht. […]

ONZE HONING

TUINBERICHTEN

DECORATIES

ANDUZE POTTEN

Nederlandse Tuinenstichting (NTs)

Wij zijn aangesloten bij de De Nederlandse Tuinenstichting zij komen op voor bedreigde tuinen en openbare parken. Daarnaast stimuleert de stichting de openstelling van particuliere tuinen, organiseert excursies en geeft jaarlijks de open tuinen gids uit. Bekijk de video hiernaast.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.