Anduze potten

Deze uit de Languedoc afkomstige tuin vazen sieren al eeuwen lang franse landhuizen en kasteeltuinen. Ze werden oorspronkelijk gebruikt om citrusbomen in te planten, door deze in potten te zetten konden die in de winter gemakkelijk naar binnen worden verplaatst.

Anduze Vazen vind je tegenwoordig niet alleen meer in Frankrijk en doordat de vazen in verschillende maten leverbaar zijn is er een maat voor elke tuin! Ze worden in vele kleuren geleverd maar GROEN EN BLAUW zijn de meest gevraagde kleuren,ook is er een TERRACOTTA uitvoering.

Voor inlichtingen, prijzen en levertijden: 06.51 272 411

Klik op de foto’s voor een vergroting:

OPEN TUINDAGEN

zondag 3 mei , zondag 7 juni, zondag 5 juli , zondag 2 augustus en zondag 6 september van 11.00 tot 16.00 uur

Ontdek de mogelijkheden bij Warwinckel

The making of

Eten & Drinken

Tuinimpressies

OPEN
TUINDAGEN

Welkom in ‘t Tuinhuys

In ‘t Tuinhuys van de Warwinckel is het altijd goed toeven. De oude schuur onderging een complete metamorfose, waar vrienden en bezoekers een warm welkom en gastvrije ontvangst wacht. […]

ONZE HONING

TUINBERICHTEN

DECORATIES

ANDUZE POTTEN

Nederlandse Tuinenstichting (NTs)

Wij zijn aangesloten bij de De Nederlandse Tuinenstichting zij komen op voor bedreigde tuinen en openbare parken. Daarnaast stimuleert de stichting de openstelling van particuliere tuinen, organiseert excursies en geeft jaarlijks de open tuinen gids uit. Bekijk de video hiernaast.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.